onsdag den 31. august 2011

Pakkeleg og paradis æblegele

Efter 2 dage i sengen er jeg nu ved at være nogenlunde oven på igen, og så ville jeg lige have fortalt jer hvad det rent faktisk var jeg havde gang i her i weekenden..
Det var lidt paradis æblegele ned vanilie, og det smager rigtig godt, men det har mere konsistens som honning end gele, men der skal jo også være plads til lidt fejl første gang (:

Det er ikke lige det bedste billede, men man kan da se hvad det er (: vi havde ikke nogen 'rigtige' glas, så det blev de små drikkeglas vi havde i skabet, og vi har 2 med cirka ligemeget i hver, og ud af det kilo vi lavede af fik vi omkring 2 dl, så næste gang prøver vi en anden opskrift (: evt. denne her fra Hanne K's verden.. Hun fik cirka lige så meget som os, men hun brugte kun halvdelen af de æbler som vi brugte (:

Jeg har også deltaget i pakkeleg ved Karina, og jeg fik min pakke i går, det var dejligt at få en lille pakke når man er syg (:


Som i kan se er det meste holdt i lilla nuancer, og lilla er en af mine yndlingsfarver (: Jeg har fået en notesbog, en garnnøgle, en pakker servietter, 2 cupcake viskelædre, en pose perler, et kort, 2 små stjerner, 1 pakke tyggegummi og 1 karamelstang (:

Så nu skal jeg i gang med at finde ud af hvad jeg skal sende tilbage, og så skal jeg også have 2 andre jeg kan sende gaver afsted til, så de første 2 som kommentere på dette indlæg får også en pakke af mig 
Og når de får pakkerne skal de så sætte det ind på deres blog og finde 2 nye der vil deltage, så hvis man deltager får man først 1 gave fra mig, og så skal man sende en tilbage til mig og 2 afsted til andre, og så får man selv 2 tilbage, så i alt får man 3 pakker og sender selv 3 pakker hvis man vælger at deltage (:

Jeg håber i kan forstå reglerne, og at der er nogen der vil være med (:

søndag den 28. august 2011

Æblerov i baghaven

I går begyndte min mor at snakke om paradisæble, som vi åbenbart har i baghaven, og da jeg var lidt inspireret af de tossede mennesker der arbejder på vores terrasse smuttede jeg ud for at plukke nogen af dem, det endte så med næsten en hel 5 liters spand fyldt med de små paradisæbler der cirka er på størrelse med kirsebær, så det var da alligevel lidt (: Og der er altså stadig mange tilbage ude på træet, som i kan se på billederne nedeunder var jeg nødt til at tage en trappestige i brug for at kunne nå dem, og der var stadig nogen der var uden for række vide..



Min lettere desperate jagt på æblerne på de øverste grene (:
Da spanden så var rimeligt fyldt op, opgav jeg jagten (:





Her kan i se alt det snask vi skar fra, og de æbler hvor ormene havde været hurtigere end os (:


I dag gik vi så i gang med at skære blomsten og stilken af alle de små frugter, og der tager altså lidt tid når de er den størrelse, men heldigvis kunne både mig og mor hjælpe hinanden, så går det noget hurtigere..
Da vi så blev trætte af det, og vi havde en fornuftig portion af en 3 liters gryde fyldt, gik jeg i gang med at koge dem, og da jeg var færdig med det så de sådan ud


Nu er det store spørgsmål så bare, kan i gætte hvad der er vi skal lave med dem? Jeg skal nok fortælle det senere, men jeg ville gerne lige høre lidt bud først hvis der er nogen der kunne tænke sig at være med (: Det kunne jo være at jeres bud lyder så spændende at det er det vi skal prøve med dem næste gang (:

lørdag den 27. august 2011

Fordelen ved at have en svigerfamilie

Her kommer en af de store fordele ved at have en kæreste, og den familie som så følger med i den forbindelse






Min mor får hendes have ordnet (: så nu er de godt i gang med at ordne terrassen, så når den forsinkede sommer kommer i september har vi en dejlig stor og flot terrasse vi kan nyde den på.. Og så har vi også plads til at invitere svigerfamilien og naboen over til en grill aften (: plus, nu har vi færre planter at slås med (:
Min mor har ikke grønne fingre når det kommer til potteplanter inde i huset, men ukrudtsplanterne uden for er ligeglad med det, de nyder bare at de kan lege rundt..

fredag den 26. august 2011

Så kom vi i mål (:

Jeg har nu nået 15 læsere, så nu skal jeg jo til at trække lod i mellem jer (:

Her kan i se hvordan i har fået jeres numre, og nu vil jeg bruge random.org til at trække lod i mellem jer (:

Jeg ved ikke om i kan se det, men det blev nummer 8 (: og det er hende her
Det er en anden hækler, så jeg håber at hun er tilfreds med mit arbejde (:

Hvis du sender en mail til anbakoch@gmail.com med din adresse så skal jeg nok få dem sendt afsted i den nærmeste fremtid (:

tirsdag den 23. august 2011

2 breve med posten

I dag fik jeg 2 fine breve med posten (: og inde i de 2 fine breve var der 2 rigtig dejlige gaver (: det første var Pelle-skildpadde fra hæklelogen


Og den anden var fribilletter til husflidsmessen i Viborg, og en masse så ekstra søde ting (: fra Karen Klarbæk


Nu går der heller ikke længe inden jeg skal i gang med at trække lod i mellem mine fastelæsere, det bliver sjovt at se hvor grydelapperne skal hen.. Jeg har fået dem gjort færdige (: det var det sidste jeg gjorde i går inden jeg gik i seng, så nu mangler jeg kun 1 fast læser og så bliver de sendt afsted

mandag den 22. august 2011

Næsten der (:

Nu er vi næsten i mål når det kommer til min første give away (: Jeg har 14 faste læsere og jeg mangler kun at sy enderne ind før jeg er færdig med grydelapperne.. Jeg glæder mig til at se hvem grydelapperne kommer til at bo hos, og det er dejligt at der er andre end min mor og mormor som synes at min blog er spændende at læse (:
Jeg ville smide et billede op så i kan se hvad i har at se frem til, og så kom jeg også i tanke om hvad jeg endnu ikke havde fået vist frem (: min sy-kasse som jeg fik i 20 års fødselsdagsgave her til sommer (: Det eneste problem der er med den er at jeg har glemt at få mine store nåle i sidste gang jeg brugte dem, så jeg kan ikke finde dem, og det er jo dem jeg skal bruge til at gøre grydelapperne færdig.. Men jeg har heldigvis lige fundet nogle jeg havde fundet nede ved min mormor da jeg fik hentet garn, så de burde kunne bruges til at gøre grydelapperne færdige, ellers må jeg bare i gang med at lede i morgen (:


Jeg glæder mig til at det bliver til til at trække lod (:

søndag den 21. august 2011

En god høst (:

Det var ret udbytterigt at være i Odense i går (: Jeg fik ikke kun nyt garn og hjælp til opskriften, jeg fik også en masse kapsler med hjem (: i nat har de så lagt i blød, og nu har jeg så samlet dem alle sammen på et viskestykke så de kan tørre


Det er ikke lige dem alle der dur, nogen af dem er lidt for bøjede, men de fleste er rigtig fine, så nu glæder jeg mig til at komme i gang med mit nye projekt, og så skal jeg nok vise jer hvad de er til og hvor jeg har fået ideen henne når jeg er kommet godt i gang (:

Jeg fik jo også ny garn i går, og det havde jeg mulighed for at arbejde lidt med, da der var en del danse som jeg ikke kunne finde ud af i går, og mine hofter ikke var særligt begejstret  for gulvet.. Så nu kan i se hvilket mønster jeg gerne ville lave et tæppe i når jeg først får helt styr på teknikken (:



På det nederste billede kan i se et billede af det mønster jeg bruger.. Og det er helt klart det sværeste mønster jeg har arbejdet med indtil nu.. Man hækle nemlig med 2 farver på hver runde, så det jeg har hæklet indtil nu, er kun 4 runder..

Jeg fik også en anden ny ting i går (: det er noget der næsten er et must når man er ude og deltage i forskellige linedance arrangementer..


En lille t-shirt med mit efternavn på.. Så er det nemlig lettere at holde styr på alle de forskellige flasker der er på bordet når man hele tiden går frem og tilbage mellem bordet og danse gulvet (:

Og efter en så begivenhedsrig lørdag hvor vi først var hjemme omkring kl 2 om natten står den bare på afslapning i dag.. Jeg har tænkt mig at arbejde videre med min lille nye firkant, så jeg rigtig kan nyde mit nye havblik garn fra Tante Grøn (:

lørdag den 20. august 2011

Odense

I dag er det meste af dagen blevet brugt i Odense, vi kørte afsted ved halv 9 tiden i morges, og satte kursen mod tante grøn for at købe garn til et tæppe, men da det ville kommer til at koste ret meget at hækle et tæppe som var så stort som min mor vil have det og vi ikke var sikre på at jeg kan finde ud af opskriften, og vi heller ikke vidste helt nøjagtigt hvor meget garn der skulle til :)
Så med så mange ukendte faktorer ville min mor hellere bare købe nogen nøgler havblik til mig så jeg kunne øve mig lidt og kæle med det ;) det er simpelthen så utroligt dejligt at arbejde med og røre med :)
I første omgang forsøger jeg at hækle efter tæppe opskriften og så vil jeg se hvor meget jeg kan få ud af de 6 nøgler jeg har fået i dag, og så kan jeg jo regne mig frem til hvor meget jeg skal have hvis jeg skal hækle et helt tæppe.. Og så er det jo også rart nok at kende opskriften, i sær når det er en helt ny teknik man arbejder med.. Her hækler man nemlig skiftevis på forsiden og bagsiden og man hækler skiftevis med to farver som man så skal have arbejdet med op igennem efter hånden som man hækler.. I følge opskriften er den til ret erfarne hæklede, og det er jeg ikke helt sikker på at jeg kan kalde mig selv endnu, jeg har jo trods alt kun hæklet i lige knap et år :)
Men jeg gør da fremskridt, jeg har hæklet de første 2 rund (både for og bagside) et par gange nu.. Man er jo nødt til at pille det op hvis man ikke er helt tilfreds med resultatet :)
MEN ud over garn handlen var der jo også en anden vigtig begivenhed i Odense i dag :) 10 års fødselsdag i linedance klubben Love to Dance.. Så det er så det jeg er til nu og har været til det meste af dagen :) det begyndte med dans fra kl 12 og så spiste vi aftensmad her kl. 18, og det var 3 retters menu.. Og nu står den så på dans resten af aftenen og natten, arrangementet slutter kl 2 i nat, men vi kører nok hjem lidt før, vi skulle jo også gerne være til at vække i morgen så vi kan få en nogenlunde døgnrytme holdt ved lige så vi kan komme i skole og på arbejde igen på mandag :)

torsdag den 18. august 2011

Det går fremad

Nu hvor jeg har fået noget hvidt bomuldsgarn igen, kan jeg sige at der er fremskridt på grydelapsfronten (: Jeg har fået hæklet bagsider til 1 sæt, dvs til det der forhåbentligt snart skal gives væk.. Jeg tænkte at jeg lige ville smide et billede op så i kunne få en idé om farverne på det sæt grydelapper der muligvis kommer hjem til en af jer (:


Som i nok kan se er de her lilla multifarvet i stedet for multi multifarvet (: hvis i forstår hvad jeg mener (;
Men jeg regner med at jeg går i gang med at sætte dem sammen i morgen, og så har jeg muligvis et færdigt sæt jeg kan vise frem efter weekenden.. Nu må vi se, jeg tør ikke love noget, for på lørdag kører jeg til Odense sammen med min mor, og vi tager allerede afsted omkring kl. 8 så vi kan nå en tur forbi Tante Grøn inden vi skal danse her hele dagen og en del af natten med (: og så er vi først hjemme igen kl. 4 natten til søndag.. Men der er jo nogen danse som jeg ikke kender, så jeg kan jo godt tage noget med som jeg kan hygge mig med i 'pauserne'
Nu er første skoleuge også ved at være overstået, så det bliver dejligt at få weekend så hjernen kan få lov til at slappe af (:

onsdag den 17. august 2011

Mønster til sengetæppet

Her er et billede af det mønster jeg bruger til sengetæppet (: du kan se sengetæppet her hvis du vil have en idé til hvordan det ser ud.. Det er meningen at mønsteret skal bruges til at lave en 6 kantet dug, men jeg havde ikke rigtig brug for en, så jeg satsede på et sengetæppe (:


Jeg håber at det er til at se hvad man skal gøre, ellers må jeg bare lige i gang med at se om jeg ikke kan finde på noget andet (:

tirsdag den 16. august 2011

Jeg overlevede første skoledag

Så er første skoledag i en ny klasse, på en ny skole, i en ny by overstået, og jeg overlevede og klarede mig uden at blive dækket af glimmer og alt muligt andet :)
Min klasse virker som en god klasse, og jeg glæder mig til at lære dem bedre at kende.. Jeg modstod fristelsen for at tage hækletøj med i skole, mest fordi jeg ikke havde noget hvidt bomuldsgarn (: jeg havde ikke rigtig lyst til  at arbejde på mit tæppe i dag..
MEN, nu har jeg fået købt noget hvidt garn, eller min mor har købt noget for mig, så nu kan jeg komme i gang med at hækle bagsider til alle grydelapperne, inklusive dem jeg har lovet væk her når der er kommet lidt flere læsere (: og alt afhængig af hvornår der kommer nok læsere kan det være at vinderen kan være med til at bestemme hvordan kanten på grydelapperne skal se ud, inden for rimelighedernes grænser i hvert fald (:
Jeg har også fået en anden sej ting ved min mor, en projekt kasse (: så kan jeg nemlig have det projekt jeg arbejder på i den og flytte det med rundt i huset, og så er det også hurtigt at pakke sammen når det er tid til at gå i seng, og så fylder det ikke i stuen når jeg ikke er der




Sådan ser min projekt kasse ud lige nu, det er mit lille tæppe som jeg begyndte på ovre i USA.. Det er nemlig ikke lige så let at flytte rundt på som når jeg arbejder på grydelapperne (:
Jeg har dog fundet drømme kassen til alt mit bomuldsgarn, det er en rigtig fin værktøjskasse med et stort rum til garn og en lille æske øverst til hækle nål og saks, men der går nok lidt tid inden jeg får taget mig sammen til at købe den.. Og desuden når jeg at bruge en del af garnet ret hurtigt, så det ville næsten ikke have mulighed for at være i kassen inden det var blevet til noget der skulle foræres væk, eller bruges i huset :)

søndag den 14. august 2011

Det gik ikke helt som planlagt

Jeg gik i gang med at hækle de sorte bagsider til grydelapperne, men da jeg er færdig med den første synes jeg at den ser lidt underlig ud, så da jeg kommer til at kigge nærmere på den opdage jeg at jeg på en eller anden måde har fået en ordentlig stak ekstra masker med, så normalt er der 6 "blade" i mønsteret, men i den jeg har fået laver i sort er der 7.. hvordan jeg har gjort det ved jeg ikke helt, men jeg har i hvert fald ikke nok sort hjemme til at lave 2 bagsider nu, så jeg venter med at lave dem færdige til jeg har købt noget mere hvidt garn (:
Så når de bliver færdige kommer de lidt til at ligne dem her

Bare i lilla og blå multi farvet, i stedet for den multifarvet som er på billedet (: Så når jeg når til 15 faste læsere trækker jeg lod i mellem dem
Man får ikke flere lodder ved at lave et link til dem, men det kunne være rart hvis i ville gøre det (:

Hvidt bomulds garn

Eller mangel på samme :( da jeg åbnede min kasse med bomuldsgarn i går for at hækle bagsider til nogen af alle de grydelapper jeg er i gang med at lave, opdagede jeg at jeg stortset ikkehar mere Hvidt bomuldsgarn.. Hvad gør man så? Jeg gravede rundt og tilsidst da jeg havde kigget et par gange besluttede jeg mig for at eksperimentere lidt, så nu er jeg i gang med at hækle en sort bagside til et af de set forsider jeg har lavet :)

OG, så tænkte jeg at når jeg indtil nu ikke har haft held til at vinde en give away, ville jeg da bare hoppe med på bølgen og lave en, så når jeg har 15 faste læsere vil jeg trække lod i mellem dem, så jeg håber at der er nogen der kunne tænke sig at følge med, ellers må jeg jo bare erkende at jeg er for kedelig til at andre vil følge med :)

lørdag den 13. august 2011

Opskrift til grydelapper

Her er opskriften på grydelapperne som jeg startede med at vise, jeg tør ikke garantere at den er 100% korrekt da jeg selv  har skrevet den, så hvis i finder fejl må i meget gerne skrive (:


Grydelapper

Luftmasker – lm
Kædemasker - km
Stangmasker – stgm
Fastmasker – fm

Hækl 12 lm og  saml det til en cirkel med en km i første lm
1. runde            1 lm (dette tæller ikke som en maske, men som et trin op) hækl 18 fm om cirklen og saml med 1 km i første maske
2. runde            3 lm (dette tæller som den første stgm) hækl 1 stgm i den næste maske *2 lm, spring over 1 maske over, hækl 1 stgm i hver af de næste 2 masker* gentag fra * til * i alt 5 gange.  Saml med den øverste af de første 3 lm.
3. runde            3 lm (dette tæller som den første stgm) hækl 1 stgm i den næste maske *hækl 1 stgm i hullet, 1 lm, 1 stgm i hullet, hækl 1 stgm i hver af de næste 2 masker* gentag fra * til * i alt 5 gange.  Saml med den øverste af de første 3 lm.
4. runde            3 lm (dette tæller som den første stgm) hækl 1 stgm i de næste 2 masker *hækl 1 stgm i hullet, 1 lm, 1 stgm i hullet, hækl 1 stgm i hver af de næste 4 masker* gentag fra * til * i alt 5 gange.  Saml med den øverste af de første 3 lm.
5. runde            3 lm (dette tæller som den første stgm) hækl 1 stgm i de næste 3 masker *hækl 1 stgm i hullet, 1 lm, 1 stgm i hullet, hækl 1 stgm i hver af de næste 6 masker* gentag fra * til * i alt 5 gange.  Saml med den øverste af de første 3 lm.
6. runde            3 lm (dette tæller som den første stgm) hækl 1 stgm i de næste 4 masker *hækl 1 stgm i hullet, 1 lm, 1 stgm i hullet, hækl 1 stgm i hver af de næste 8 masker* gentag fra * til * i alt 5 gange.  Saml med den øverste af de første 3 lm.
7. runde            3 lm (dette tæller som den første stgm) hækl 1 stgm i de næste 5 masker *hækl 1 stgm i hullet, 1 lm, 1 stgm i hullet, hækl 1 stgm i hver af de næste 10 masker* gentag fra * til * i alt 5 gange.  Saml med den øverste af de første 3 lm.
8. runde            3 lm (dette tæller som den første stgm) hækl 1 stgm i de næste 6 masker *hækl 1 stgm i hullet, 1 lm, 1 stgm i hullet, hækl 1 stgm i hver af de næste 12 masker* gentag fra * til * i alt 5 gange.  Saml med den øverste af de første 3 lm.
9. runde            3 lm (dette tæller som den første stgm) hækl 1 stgm i de næste 6 masker *hækl 1 lm, 1 stgm i hullet, 1 lm, 1 stgm i samme hul, 1 lm, spring over første maske og hækl 1 stgm i hver af de næste 12 maske* gentag fra * til * i alt 5 gange. Saml med den øverste med den øverste af de første 3 lm.
10. runde          3 lm (dette tæller som den første stgm) hækl 1 stgm i de næste 5 masker *hækl 1 lm, 1 stgm i hullet, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 stgm i samme hul, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, spring over første maske og hækl 1 stgm i hver af de næste 10 maske* gentag fra * til * i alt 5 gange. Saml med den øverste med den øverste af de første 3 lm.
11. runde          3 lm (dette tæller som den første stgm) hækl 1 stgm i de næste 4 masker *hækl 1 lm, 1 stgm i hullet, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 stgm i samme hul, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 lm, 1 stgm i næste hul, spring over første maske og hækl 1 stgm i hver af de næste 8 maske* gentag fra * til * i alt 5 gange. Saml med den øverste af de første 3 lm.
12. runde          3 lm (dette tæller som den første stgm) hækl 1 stgm i de næste 3 masker *hækl 1 lm, 1 stgm i hullet, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 stgm i samme hul, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 lm, 1 lm, 1 stgm i næste hul, spring over første maske og hækl 1 stgm i hver af de næste 6 maske* gentag fra * til * i alt 5 gange. Saml med den øverste med den øverste af de første 3 lm.
13. runde          3 lm (dette tæller som den første stgm) hækl 1 stgm i de næste 2 masker *hækl 1 lm, 1 stgm i hullet, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 stgm i samme hul, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, spring over første maske og hækl 1 stgm i hver af de næste 4 maske* gentag fra * til * i alt 5 gange. Saml med den øverste af de første 3 lm.
14. runde          3 lm (dette tæller som den første stgm) hækl 1 lm, 1 stgm i den næste maske *hækl 1 lm, 1 stgm i hullet, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 stgm i samme hul, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, 1 lm, 1 stgm i næste hul, 1 lm, spring over første maske og hækl 1 stgm i den næste  maske, 1 lm, 1 stgm i den næste maske* gentag fra * til * i alt 5 gange. Saml med den øverste af de første 3 lm.

 Jeg har hæklet dem i det tynde bomuldsgarn med en størrelse 3 nål, og så hækler jeg 2 sammen og pynter dem med en kant..

torsdag den 11. august 2011

Mall Of America

Så er tiden i USA ved at være gået for denne gang.. Lige ne sidder jeg i Mall of America og forsøger at suge så meget USA ind som muligt.. Jeg har fået købt de sidste små ting, og kufferten ligger pakket ude i bilen og venter på at komme hjem.. Jeg har også fået købt en masse ting herovre som skal med hjem, så kufferten kan kun lige lukkes og jeg var nødt til at proppe lidt mere i håndbaggagen for at have plads til det hele uden at kufferten kom til at veje for meget..
Det e dejligt at tænke på at om under 24 timer er jeg hjemme i Danmark igen, men jeg er godt nok ikke alt for begejstret for de temperature jeg kommer hjem til :) her ovre har det været to rigtig varme uge, så kommer måske til at fryse lidt når jeg kommer hjem :) men så er det jo godt at jeg har købt en masse nyt tøj jeg kan varme mig med :)

onsdag den 10. august 2011

Det er nu officielt en taske :D

Saa er min taske endelig blevet helt faerdig (: vi blev faerdig med den omkring frokost tid i dag (: Jeg har endnu ikke haft mulighed for at tage den med ud paa en tur, men jeg har rendt rundt med den her hjemme i stedet for (: den er rigtig dejlig, og jeg er ogsaa rigtig glad for resultatet.. Det var min vaertsmor der gjorde det meste af det sidste, men jeg soergede for at tage en masse billeder saa jeg kan huske hvordan det skal goeres naar jeg kommer hjem..
Jeg har allerede faaet den foerste "bestilling".. Min soester vil gerne have en, jeg regner med bare at vise hende hvordan det skal goeres og saa saette hende i gang.. Hun har lidt bedre styr paa symaskinen end jeg har ;)
Men her kommer der lidt billeder af den faerdige taske





Jeg har ogsaa haft tid til at arbejde lidt mere med det taeppe jeg er begyndt at haekle..
Jeg har haeklet 7 ud af 25 firkanter, saa det gaar da fremad :) hver firkant maaler cirka 15 cm x 15 cm, saa det skulle blive et dejligt lille taeppe til at varme benene naar man sidder i sofaen (:



mandag den 8. august 2011

En naesten faerdig taske

Min taske begynder at ligne en taske mere og mere (: Jeg er blevet faerdig med at sy strimlerne paa, og jeg har ogsaa faaet trekanterne syet sammen til en firkant igen

Mine halvfaerdige trekanter


Inden de faerdige blev syet sammen


Efter de er blevet syet sammen, set er saadan den ene af siderne ser ud


Og saadan ser den ud naar den er blevet quiltet, og nu skal  de bare saettes sammen og saa er tasken taet paa at vaere faerdig (:

Jeg har ogsaa vaeret inde og handle i dag, og der faldt jeg over en af de desserter som jeg ikke kunne faa i weekenden da de ikke  havde flere tilbage paa restaurenten, RED VELVET CUPCAKE.. Og det var egentlig meningen at jeg ville have taget et billede inden jeg begyndte paa den, men det naaede jeg ikke, men jeg fik taget et billede da jeg havde spist halvdelen af den, saa det maa i noejeds med at se (:


"Hjemme" igen efter en dejlig weekend

Saa er vi kommet hjem igen efter en weekend i Iowa hvor vi besoegte min vaertmors familie (: vi tog afsted fredag formiddag, og da vi kom derned moedtes vi med 20 af min vaertmors familie.. Vi spiste aftensmad sammen og hyggede os indtil vi tog tilbage til hotellet for at sove.. loerdag havde vi et helt show planlagt, og vi tog hen til bedstemor paa plejehjemmet for at oeve os og goere klar til vores store show den eftermiddag.. Oprindeligt var det kun meningen af vi skulle optraede for bedstemor, men en hel del af beboerne paa plejehjemmet moedte op, da vores lille show var blevet sat paa kalenderen, og vi havde faaet det store samlingsrum (:


Som i kan se her havde vi lidt af et publikum (:
Loerdag aften tog vi over til Omaha for at spise aftensmad, og jeg fik en helt fantastisk cheesecake (: vi spiste paa et sted der hedder Upstream, og det kan helt klart anbefales hvis man er i Omaha..
Loerdag aften da vi kom tilbage til hotellet fik jeg lige hurtigt taget et billede af dette fantastiske sengetaeppe


Jeg er ret sikker paa at det er det grimmeste sengetaeppe jeg nogensinde har set (:
Soendag moedtes de fleste af os til frokost ved en af de utallige kusiner som boede i naerheden af byen.. Det var super hyggeligt og der var rigtig meget mad, forskellige slags koed, salat, frugt salat, majs, bagte boenner, OG sidst, men helt klart ikke mindst HJEMEMLAVET IS

Efter vi havde tygget os igennem alt hvad vi kunne af dette gik turen hjemad igen.. 5 timer i bil, det er helt en af de mindre sjove ting ved at vaere herovre.. Saa er det hele noget taettere paa hjemme i lille Danmark (:

torsdag den 4. august 2011

Strømper :D

Så er der købt strømper til mig og mor :) og jeg er også gået i gang med min taske, og den skal jeg arbejde på resten af dagen :) og så skulle der gerne være store fremskridt senere

onsdag den 3. august 2011

Lidt mere shopping og nye haeklerier

I dag har vi vaeret ude og shoppe igen, vi var i Mankato det meste af dagen.. Jeg har faaeet koebt noget nyt garn, saa nu har jeg en masse nye ting jeg skal i gang med.. Jeg har ogsaa koebt lidt opskrifter paa firkanter og taepper :)

Her er et lille udpluk af de haekle ting jeg har koebt i dag, det nederste garn er det jeg vil lave et taeppe af, og det ude i hoejre side er et par kilometer sandfarvet garn, som jeg vil bruge til bordloebere og lign. naar jeg kommer hjem (:

Og saa kan i ogsaa se boegerne jeg har koebt..

Inden jeg tager hjem er det oga meningen at jeg skal proeve at quilte en taske, saa jeg skulle gerne have endnu en taske med hjem til samlingen :) paa det naeste billede kan man se de farver jeg skal lave den i..

Billedet er ikke den bedste kvalitet, men det er primaert lilla og saa med groen og beige til at fremhaeve det stof som er laengst ude til venstre.. Det er det stof som skal vaere bagrunden (:

Jeg har ogsaa allerede haeklet lidt af det jeg har koebt i dag, saa jeg er 1 firkant taettere paa et taeppe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...