tirsdag den 22. maj 2012

Negle, negle, negle

Jeg leger en del med neglelak lige for tide :) det er det der trækker mest.. Derfor har jeg heller ikke noget hæklet at vise frem, men så kan jeg jo vise hvad jeg ellers har gang i :) jeg har lige fået nogle dotting tools som jeg bestilte for et par uger siden :) det var min belønning for at jeg klarede lumbalpunkturen uden at beklage mig.. Lumbalpunkturen skulle jeg have taget pga. min gigt diagnose.. De er nemlig ved at finde ud af hvilken medicin jeg skal have efter sommerferien, men før de kan finde ud af hvilken jeg helt nøjagtigt at skal have er de nødt til at være sikker på at der ikke ligger en virus eller bakterie og gemmer sig et sted i mit system :)
Nå, men nu vil jeg tilbage til det jeg begyndte med.. Negle.. Det er en ny udfordring jeg har taget op, og som jeg er meget glad for :) jeg er først fornyeligt holdt op med at bide negle, og for at belønne mig selv og holde det ved lige besluttede jeg mig for at købe lidt neglelak.. Det blev til en mini collection fra essie, jeg har efterfølgende investeret i 3 fra mavala, og så har jeg også været så heldig at jeg har vundet den anden mini collection fra essie :) så nu har jeg 11 neglelakker i forskellige farver og mærker, og så skal det jo også udnyttes.. Jeg er på ingen måde perfekt til det endnu, men jeg gør helt klart fremskridt.. Og når jeg får sommerferie har jeg sagt til min mor at jeg skal have lov til at øve på hende så jeg kan blive rigtig god :)

mandag den 14. maj 2012

Der sker så meget

Der sker ikke så meget lige for tiden.. Jeg slapper af og forsøger at komme mig lidt.. Lægerne har en idé om at de kan bruge mig som nålepude efter behov :) i sidste uge fik jeg foretaget en lumbalpunktur, hvor de tog ikke mindre end 140 dråber væske.. Det er altså ret megt..
Derefter skulle jeg drikke 3 liter cola i løbet af den dag, og jeg kan altså ikke lide cola, så det er en ret træls opgave.. Jeg forhandlede dog lidt med lægen og sygeplejesken og fik det ned på halvanden liter cola og vand for resten :)
Jeg er dog af mit hovede blevet tvunget til at fortsætte med at drikke cirka en halv liter cola hver dag, jeg døjer nemlig stadig med eftervirkningerne (undertrykshovedpine) det er en rigtig træls bivirkning, men koffein kan heldigvis dæmpe det en del..
Søndag var det jo mors dag, og pga af alt mit medicin har jeg ikke rigtig råd til at købe noget flot til hende.. Heldigvis var der en konkurrence i den lokale ugeavis hvor man kunne vinde en buket :) jeg skrev ind hvorfor min mor fortjente at vinde, og det gjorde hun så :) så den fine buket fik min mor i mors dags gave..
Jeg er også gået hen og blevet helt tosset med neglelak :) jeg har de 4 farver jeg købte for et par uger siden, men jeg har også vundet 4 og købt 3.. Jeg venter stadig på at få de 7 'nye' men jeg glæder mig rigtig meget til at de kommer.. Indtil da må jeg jo klare mig med dem jeg har.. Det går også fint, og jeg er især blevet glad for den lyse lilla :)
Jeg har også bestilt lidt 'værktøj' så jeg kan komme til at lave sjove designs når det engang kommer :) det kunne ende med at det blive en negle og hækle blog ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...