mandag den 14. maj 2012

Der sker så meget

Der sker ikke så meget lige for tiden.. Jeg slapper af og forsøger at komme mig lidt.. Lægerne har en idé om at de kan bruge mig som nålepude efter behov :) i sidste uge fik jeg foretaget en lumbalpunktur, hvor de tog ikke mindre end 140 dråber væske.. Det er altså ret megt..
Derefter skulle jeg drikke 3 liter cola i løbet af den dag, og jeg kan altså ikke lide cola, så det er en ret træls opgave.. Jeg forhandlede dog lidt med lægen og sygeplejesken og fik det ned på halvanden liter cola og vand for resten :)
Jeg er dog af mit hovede blevet tvunget til at fortsætte med at drikke cirka en halv liter cola hver dag, jeg døjer nemlig stadig med eftervirkningerne (undertrykshovedpine) det er en rigtig træls bivirkning, men koffein kan heldigvis dæmpe det en del..
Søndag var det jo mors dag, og pga af alt mit medicin har jeg ikke rigtig råd til at købe noget flot til hende.. Heldigvis var der en konkurrence i den lokale ugeavis hvor man kunne vinde en buket :) jeg skrev ind hvorfor min mor fortjente at vinde, og det gjorde hun så :) så den fine buket fik min mor i mors dags gave..
Jeg er også gået hen og blevet helt tosset med neglelak :) jeg har de 4 farver jeg købte for et par uger siden, men jeg har også vundet 4 og købt 3.. Jeg venter stadig på at få de 7 'nye' men jeg glæder mig rigtig meget til at de kommer.. Indtil da må jeg jo klare mig med dem jeg har.. Det går også fint, og jeg er især blevet glad for den lyse lilla :)
Jeg har også bestilt lidt 'værktøj' så jeg kan komme til at lave sjove designs når det engang kommer :) det kunne ende med at det blive en negle og hækle blog ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...