tirsdag den 5. juli 2011

Tålmodighed, tålmodighed. tålmodighed ...

Nogen projekter kræver bare mere tid end andre, og i min verden er mere tid lig med mere en del gentagelser af ordende - tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed.. Jeg kan godt lide tanken om at lave ting der er større en grydelapper og tørklæder, men når det så kommer til at føre ideen ud i virkeligheden bliver tanken jo ikke ved med at være lige spændende :) Og det er så en af grundende til jeg har et halvt strikket uldtæppe og cirka halvdelen af garnnøglerne til at ligge og hygge sig i en kasse..
Lige nu har jeg så kastet mig ud i et sengetæppe med lidt flere udfordringer, det er hæklet og når man er begynder som jeg stadig er, er det et spændende mønster at hækle..
Der er lang vej endnu, men det går da fremad i et rimeligt tempo, når jeg først tager mig sammen.. Hver 'cirkel' er cirka 24 cm i diameter.. Opskriften er egentlig oprindeligt til en sekskantet hvid bomulds dug, men jeg manglede ikke lige en dug, så jeg tænkte at det hør/bomuld/viscose garn jeg havde købt til at lave bordløbere af kunne bruges til at lave noget andet sjovt.. Og nu er det altså planen at det skal være et sengetæppe, til en enkelt seng til at starte med, men jeg ved at jeg kan finde på at ændre min mening endnu, og måske løber jeg også tør for garn inden jeg bliver færdig.. Garnet er nemlig ved at udgå af produktion, så jeg må klare mig med de nøgler jeg har (:

5 kommentarer:

 1. Det ser godt ud. Det er vist et projekt som tager tid, men det er da dejligt at have et større projekt som man kan hækle lidt på en gang imellem, så kan man også have nogle mindre ved siden af. Jeg har altid gang i ca tre projekter af gangen :0)

  SvarSlet
 2. Ja (: det er dejligt at have lidt at skifte i mellem så man ikke bliver træt af de store..

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare nogle fine blomster :) Vil du dele opskriften?

  SvarSlet
 4. Det vil jeg godt, men jeg har den kun som et billede, men jeg kan se om jeg kan finde ud af at skanne den ind i løbet af ugen.. Ellers må jeg jo i gang med at skrive den ind :) men så tager det lidt længere tid :)

  SvarSlet
 5. Det lyder godt :) Ellers kan du prøve at tage et billede af den, det virker ind imellem.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...