tirsdag den 12. juli 2011

HARRY POTTER I AFTEN!

Jet glæder mig virkelig til at jeg skal ind og se Harry Potter i aften :) jeg skal ind og se premiere i aften, den der går et minut over midnat, så det bliver spændende.. Jeg skal ind og se den sammen med min søster, mor og mormor..

Jeg er også begyndt på at hækle et baby tæppe :) jeg kender godt nok ikke nogen med en baby, men jeg satser på at der dukker nogen op i familien og vennekredsen på et tidspunkt.. Jeg havde egentligt tænkt mig at hækle babykjoler, men jeg kan ikke finde ud af at gøre det uden en opskrift, og jeg har ikke fundet en endnu :) så hvis der er nogen der har en opskrift i vil dele kan i bare sige til..

2 kommentarer:

  1. Sikke nogen flotte ting du laver. Et godt sted at finde strikke eller hækle opskrifter er, drops.dk, der er rigtig mange ting at lave der, også ting strikket og filtet bagefter. Jeg ved ikke om du strikker også, men hvis du mangler hjælp til det må du endelig sige til, jeg har strikket rigtig meget, og også selv lavet opskrifter...
    God fornøjelse

    Ulla majgaard

    SvarSlet
  2. Jeg strikker også lidt, men jeg kan meget bedre lide at hækle :) jeg har været inde og lure på drops og er også i gang med et hæklet tæppe derinde fra..

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...