søndag den 29. april 2012

Forandring fryder



Der er sket utroligt meget i mit liv i løbet af de sidste uger.. Jeg er holdt op med at bide negle, og for at belønne mig selv har jeg været ude og investere lidt i noget neglelak :)
Jeg begyndte med at købe en billig neglelak i brugsen, men den var altså ikke den mest fantastiske :) den er fin nok til at begynde med, men den faldt alt for let af..
Jeg gik i gang med at undersøge hvad der var af forskellige mærker, og jeg endte med et købe en mini collection fra Essie..
Og der har jeg så ikke ret meget andet end ros tilovers :) Det er bare nogen dejlige farver og de er lette at arbejde med, når man lige vænner sig til dem



 Jeg har også købt nye sko :) hvilket i den grad var ved at være tiltrængt.. Jeg endte med to par fra vagabond.. Et par ballerinaer og et par mor/datter sko (vi købte ens sko, og jeg er ikke helt sikker på hvad det er for en slags sko)



Det er de blå vi begge har købt :)

Der er også sket noget andet stort i mit liv.. Fredag var jeg på sygehuset til kontrol, og for at få svar på min mr-skanning..
Nu har de endeligt fundet en diagnose :) Jeg har fået konstateret borrelia gigt, og nu skal jeg i gang med en masse forskellige prøver, og når de har svar på dem kan jeg komme i behandling med rigtig gigt medicin..
Så nu skal jeg bare vente 3-4 måneder, og så skulle jeg gerne få det noget bedre :)

lørdag den 21. april 2012

Long time no see :)

Der er gået lidt tid siden jeg har skrevet herinde, men nu er det tid til at vise en enkelt ting frem :)
I vinterferien var vi jo på Sjælland, og der fik jeg en masse garn der var strikket til stimler.. De multifarvede besluttede jeg mig for ikke at trevle op, men i stedet lave om til halsrør :)
Det første er nu færdigt og skal sendes afsted i den nærmeste fremtid.. Det skal egentligt bare sendes hjem igen, det er nemlig hende der har gives mig garnet som skal have det tilbage..

søndag den 8. april 2012

Så er der serveret

I går blev min første cheesecake så serveret for gæsterne :) det var uden tvivl en succes, og den skal helt sikkert bages igen en anden gang..
Der er stadig et enkelt stykke tilbage, men hvem der skal have det ved jeg ikke endnu :) det finder vi jo nok ud af senere..
Hvis der er nogen der er interesserede i opskriften kan i finde den her; http://www.masterchef.com.au/classic-baked-cheesecake.htm
Og ud over det har jeg bare kogt lidt jordbær sammen til noget grød / marmelade lignende noget..
Den kan sagtens spises uden noget, og man kan også spise den med andet frugt, det var tilfældigvis bare jordbær vi havde fået fat på :)

fredag den 6. april 2012

Strawberry cheesecake

I dag har jeg bagt min allerførste cheesecake :) den er til i morgen, hvor mormor, morfar og min kæreste kommer på besøg :) men inden man kan serverer det for gæster skal man jo lige lave lidt kvalitetskontrol..
Derfor var min mor og jeg jo også nødt til at smage, så der ville være tid til at lave en anden inden desserten i morgen..
Heldigvis smager den godt :) der er lidt små detaljer der godt kunne være bedre, men når man tænker på at der er første gang jeg laver en cheesecake og at opskriften ikke var i danske mål, gik det fint :)
Målene var i cups, så jeg skulle omregne en del af det, og det er svært at måle præcist af i ml..

tirsdag den 3. april 2012

Ny taske til svigermor

Den taskers lavede op til jul var til min svigermor.. Hun blev glad for tasken, men hun kunne dog godt tænke sig at få eni en anden farve i stedet for, hun vidste nemlig ikke hvornår hun skulle bruge den gule :) det fikser jeg selvfølgelig, og hun fik lov til at komme ind og kigge alt mit stof i gennem og selv vælge det stof der skulle bruges til tasken..
I dag er jeg så blevet færdig med forsiderne, så nu skal den "bare" samles :) men det er nu ikke så slemt..

mandag den 2. april 2012

Strømper på fødderne

Så fin min mor et sæt nye strømper til at varme fødderne med :) de er hæklet i et mønster bestående af puff-stitches og vaffel stangmaskeri :)
Resultatet kan i se på billederne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...