fredag den 10. februar 2012

Ny gi'væk :)

Jeg har opdaget Rafflecopter, og jeg ville prøve at finde ud af hvordan det egentligt fungerer :) og så er jeg jo nødt til at sætte en give away i gang..

Det man kan vinde denne gang er sit navn eller initialer hæklet i alm. bomuldsgarn :) De kan bruges til lidt forskelligt, man kan sætte dem på en pude eller et tæppe eller noget andet spændende :)

Lodderne kan man optjene på forskellige måder, og de skulle gerne dukke op på Rafflecopter når den går i gang :)

I kan selvfølgelig bare smide en kommentar hvis der er noget i er i tvivl om, og så skal jeg nok prøve at hjælpe efter bedste evne :) men det er jo også første gang jeg bruge dette, så jeg er heller ikke helt sikker på hvordan det hele virker..

Det hele skulle gerne begynde på lørdag, og så slutter det igen d. 29 februar :) Jeg håber der er mange der vil være med så jeg kan få testet Rafflecopter :) Der er kun et krav, og det er at du skal være fast læser, det er dog lige meget om du er ny eller gammel fast læser..

Kom frisk og vær med :)

Jeg er også i gang med lidt nyt hæklet, og jeg skal nok vise billeder i løbet af weekenden :)

5 kommentarer:

 1. Hej Annemette.

  Jeg vil gerne være med - og har også forsøgt mig med kasse-fidusen i toppen, men den linker blankt til FB :( Kan du evt. sætte et link op i et indlæg eller noget...

  Kh. Maria

  SvarSlet
 2. Hvis du klikker på find s3qu3nce på facebook burde du komme ind på siden, ellers er det www.facebook.com/s3qu3nce (: håber du finder ud af det :)

  SvarSlet
 3. Jeg har oprettet mig som fast læser. Og jeg tror, jeg gjorde det hele korrekt med Rafflecopteren. ;) Må man få sin datters navn på 4 bogstaver, hvis man vinder?

  Mvh,
  Guðrun J.
  gudrunjac.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Det kan vi nok godt finde ud af Guðrun :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...