onsdag den 29. februar 2012

Grydelapper til pynt

Jeg har besluttet mig for at jeg i stedet for at gemme mine grydelapper væk i kasser under sengen eller i skabet, vil jeg have dem hængende fremme så de kan bruges til pynt på værelset :) Så ved jeg også hvor mange jeg har, og jeg kan bruge den som inspiration til fremtidige ideer :)


Det gør kollegieværelset lidt mere hyggeligt, og så er de jo også med til at vise hvem jeg egentlig er.. Til at begynde med satte jeg 4 søm op, mest fordi det var det antal forskellige grydelapper jeg havde :) det er ikke dem alle der er en del af et sæt, faktisk kun to af dem :) den øverst til højre og den nederst til venstre er mine 2 såkaldte 'ensomme' grydelapper :) Det er dem der er uden en makker, og som nok heller ikke får en lige med det samme..


Det brun/orange sæt til venstre er ikke hæklet af mig, men af min mors kusine (hende jeg fik en masse garn ved) da jeg fik dem manglede de kun at få hæftet ender, og det er nu gjort, så nu skal der bare findes et hjem til dem (brun og orange er ikke lige frem mine yndlings farver) de får dog lov til at blive på væggen indtil jeg finder et køkken de kan flytte ind i :)

Jeg har forsøgt mig lidt med en ny opskrift på grydelapper, men jeg kan ikke få den til at virke ordentligt, så det projekt er sat i bero indtil jeg kommer hjem til min mor i weekenden, så skal vi kigge nærmere på det der :)
Ellers hækler jeg stadig på livet løs, der er nemlig rigtig meget turkis garn der skal laves om til grydelapper og andet godt, og så er der 3 halsrør hvor der skal hæftes ender og hækles en pyntekant :)

3 kommentarer:

 1. Hej Annemette. Det pynter virkelig og lyser op på en lidt ensformig væg.
  Hilsen mormor

  SvarSlet
 2. Det er så fint at bruge grydelapper som pynt på væggen. Kender du Stina Ballarina's blog? Hun har også brugt grydelapper som vægpynt. Det ser bare så hyggeligt ud:-)

  SvarSlet
 3. Nej, hende kender jeg ikke :) men jeg må da ind forbi og kigge på et tidspunkt

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...