torsdag den 15. september 2011

25 faste læsere (:

Så har jeg rundet de 25 faste læsere, og jeg er simpelthen bare så glad (: det er dejligt at der er så mange der har lyst til at følge med i det jeg går og laver..
Jeg har lagt syg den sidste uge, så jeg har ikke fået lavet alt for meget, men jeg er blevet færdig med kroppen på min elefant, så nu skal jeg bare tage mig sammen og lave benene, ørerne og øjnene (: så har jeg en færdig elefant..I anledning af de 25 faste læsere er jeg i gang med at overveje en lille give away (: Jeg har ikke helt bestemt mig endnu, men jeg overvejer en ugle i stil med den her, et af de tæpper jeg er i gang med, det bliver et lille baby/dukke tæppe på omkring 1m x 1m (: og så måske lidt retro stof
Her under kan i få en idé om hvordan tæppet kommer til at ser udJeg har også lånt saft kogeren til svigermor, så jeg glæder mig til at se og smage hvordan det går (: men nu skal jeg jo heller ikke bruge den her i weekenden, min mormor fylder 70, så vi skal ned til hende og fejre det.. Men hvis min mor ikke får spist de blommer vi har inde i stuen så tror jeg at jeg skal koge enten saft eller marmelade af dem på den anden side af weekenden (:


Så nu vil jeg godt høre hvad i siger til min  idé til en give away, og så skal jeg nok få en sat sammen så hurtigt så muligt (:

6 kommentarer:

 1. Tillykke med de 25 læsere. Det bliver da en super give away - venter i spænding:)

  SvarSlet
 2. Den ugle er rigtig sød:) Glæder mig til at se hvad du finder på. Den elefant er jeg simpelthen også nødt til at prøve, men har rimeligt mange ting på min liste i øjeblikket.
  KH Line

  SvarSlet
 3. Tillykke med dine faste læsere. Du skal da helt sikkert skyde en give away igang. Det sætter ens blog godt igang.
  jeg venter spændt.

  SvarSlet
 4. Hej Annemette.

  Jeg glæder mig til at se elefanten færdig

  SvarSlet
 5. Tillykke med de 25 læsere :-) Glæder mig til at se elefanten når den er færdig :-)

  SvarSlet
 6. det er vel nok et fint babytæppe du der har gang i- flotte farver- lige til at blive inspireret af :-) og så tillyke med de 25 læsere- nu du har startet en give away skal der helt sikkert nok komme flere :-) min pc viser ikke faste læsere knappen lige nu- men det kommer senere- Hav en god dag!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...