torsdag den 1. september 2011

Hvor genial har man lige lov til at være?

Jeg sidder lige pt. i den nye multisal i jethallen i Karup til første danse aften i karup airliners, og fordi jeg ikke lige kan danse med på det hele pga mine hofter havde jeg taget hækletøj med ned til at underholde med i mine pauser :) en af de projekter jeg har taget med er borskånere som jeg har inde fra
MEN, her kommer det geniale så, jeg har husket garn, stoppenål, hæklenål, men selvfølgelig ikke kapsler, så nu har jeg 8 kapsler ud af 19 sat sammen, og jeg kan ikke rigtig komme længere :) jeg kan godt mærker at jeg ikke er kommet helt over min influenza endnu.. Så kan jeg jo så bare glæde mig over at jeg tog 3 hækle projekter med i alt :) så nu må jeg jo bare gå i gang med dem i stedet for, jeg havde ellers lige glædet mig til at jeg kunne få de sidste par kapsler hæklet færdige :)
I dag har jeg også fundet ting som jeg skal sende tilbage i forbindelse med pakkelegen, så i morgen regner jeg med at jeg får sendt grydelapperne og den anden pakke afsted inden jeg skal afsted til blomsterbal på skolen :)
Og så bliver det jo rigtig spændende her i weekenden, jeg har jo været så heldig at vinde 2 fribilletter til husflidsmessen i Viborg.. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme op og se alle de skønne ting jeg er sikker på at de har deroppe :)
Og jeg begynder også allerede nu at se lidt frem til blogtræf i næste weekend.. Det er i Kolding, så detner jo nogenlunde indenfor rækkevide :) det er i hvert fald meget bedre end alle dem der ligger ovre på Sjælland :)

3 kommentarer:

 1. Din bordskåner er bare rigtig fin og sjov, en rigtig god ide.

  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 2. Hej søde
  jeg har haft lidt travlt på det sidste så bloggen har måtte vente.
  jeg har modtaget pakken og jeg er super glad for den :) tusinde tak :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...