tirsdag den 27. september 2011

Æbler og risklatter

Så er der også blevet lavet saft og mos af æblerne som min mormor og morfar havde med op i weekenden (: de havde også en æbleskræller med og, så det gik lidt hurtigere end hvis vi skulle have skåret æblerne i hånden..
vi fik en flaske saft + lidt som vi tager med ud til dans i aften, og så en for portion mos, som vi skal have frosset ned sammen med alt blomme mosen (:

Her er resultatet så (: det er dejligt med en saftkoger (: Jeg ønsker mig en have med frugttræer når jeg engang skal have et hus.. Så kan jeg komme til at leve af mos og saft i vinterhalvåret ;)

Til aftensmad i dag fik vi risklatter, og dem syntes min mor at jeg også lige skulle smide her på, så det gør jeg da (: de smager rigtig godt med blomme mos på, så det kan jeg anbefale andre at prøve når det bliver risengrød og risklat tid (:

Det var de risklatter der var tilovers efter vi var færdige med at spise her til aften (:

4 kommentarer:

 1. Hej Annemette. Det ser godt ud. Jeg kunne godt have tænkt mig at smage risklatterne.
  Stor ros for din nye forsige. Knus mormor

  SvarSlet
 2. Jeg går også og lurer på æblerne ude i haven. Det er vist ved at være tid.

  SvarSlet
 3. Mormor : så må du jo bare komme op forbi :)

  Line : tiden nærmer sig i hvert fald kraftigt hvis de skal være nogenlunde pæne når man går i gang med dem :) og man kan jo altid bruge saft og mos :)

  SvarSlet
 4. Der er ikke noget så hyggeligt som hjemmebryg! Her gør vi også meget i hjemmelavet mos, saft, marmelader, chutney osv. Det er hyggeligt!

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...