torsdag den 13. oktober 2011

Håndledsvarmere

Nu ved jeg at pakkerne er nået frem, så nu kan jeg godt vise noget nyt jeg har lavet :) det er håndledsvarmere som jeg har fundet i bogen - hæklede gaver af Sidsel Sangild.. Jeg har ikke fulgt opskriften helt, da jeg brugte noget andet garn, men så vidt jeg kan se passer de :)

Jeg har også lavet et lille sæt som skal gives til vores genbo's datter til hendes 7 års fødselsdag.. Jeg tror de er blevet ret gode, men jeg kan jo ikke være sikker på at de passer ordentligt før hun får dem, men indtil nu er jeg ret positiv :)

3 kommentarer:

 1. Hej Annemette.

  Jeg har luftet dem idag og vil gerne liiiiige komme med et par små pip :)

  Det ville være superdejligt, hvis de havde hul til tommelfingeren. Når man har jakke på, så "forsvinder" de op af armene og jeg har gået og fisket dem ned de første 20 gange.
  Derudover tror jeg at de vil give mere varme hvis de var i uldgarn.
  Men det er blot et lille pip herfra :)

  Lige pt. tror jeg ikke at jeg ser dem igen, for min teenage-dulle har "lånt" dem. Så de gør helt afgjort lykke uanset hvad :)

  KH; Maria :)

  SvarSlet
 2. Tak :) det er rart med lidt feedback så man man få helt styr på teknikker og ideer :) huller til tommeltot skal helt sikkert prøves næste gang.. Og så vil jeg lave dem længere og måske med lidt mønster :)

  SvarSlet
 3. Hej Annemette. Jeg er også glad for mine håndvarmere - men hvorfor har mine ikke sløjfer på. Det ser rigtig flot ud.
  Knus fra mormor

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...