onsdag den 9. januar 2013

Besøg fra USA

I efteråret kom en af mine veninder fra USA på besøg.. Vi lavede rigtig meget forskelligt i løbet af den uge hun var her, men det jeg husker bedst er turen til Givskud Zoo, at hun skulle smage en rigtig dansk hotdog og turen til legoland hvor jeg lige pludselig skulle vende mig til at blive skubbet rundt i stedet for selv at gå :)

Det er ret mærkeligt at befinde sig i en kørestol når man er vant til selv at gå, men på den anden side kunne jeg være med hele dagen, og jeg blev ikke nær så sur som jeg nogen gange kan blive sidst på dagen, da smerterne var betydeligt mindre end de ville have været hvis jeg havde gået rundt hele dagen :) eller, hvis jeg skal være ærlig, så ville jeg ikke være kommet med i legoland hvis jeg selv skulle gå..


En lidt skeptisk Amerikaner, som dog blev overbevist efter første bid
I får også have lidt stemningsbilleder fra Givskud :)


2 kommentarer:

  1. lyder som en dejlig dag - og en rigtig fornuftig beslutning at vægte overskuddet :-) Jeg kender flere, der nægter at indse deres begrænsninger og derfor knokler på med ting, de ikke kan - i stedet for at få hjælp (kørestol, gangstativ eller hvad det nu måtte være). De ender altid med at kunne mindre i længden, synes jeg, og er gnavne undervejs. Så hellere tage hjælpen i brug og have en dejlig dag :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er også ret svært at overtale sig selv nogen gange :) Men når man først har 'overgivet sig' får man en meget bedre dag ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...