torsdag den 24. november 2011

Helt fantastisk

Jeg har fået en rigtig fin ting i dag (: Nemlig et hækle-etui og et mønster.. Det er købt ved Lene / filihunkat og det er helt sikkert alle pengene værd..
Det er bare så flot lavet, og jeg glæder mig til at jeg kan tage det i brug (: Jeg har allerede stået og kælet lidt med det og samtidig forsøgt at lægge mærke til alle de små fine detaljer.. Det er bare så flot og så smukt udført (:


Det eneste problem er bare at jeg har målt forkert da jeg målte de hæklenåle jeg købte i USA, de er nemlig lige netop for lange :( cirka en halv centimeter.. Men det er der jo ikke noget at gøre ved.. De andre hæklenåle jeg har passer i de huller der er lavet, så jeg må bare have de andre liggende løst i hvis jeg skal bruge dem (:
Når jeg engang er blevet bedre til at sy og til at forstå sy-vejledninger skal jeg selv prøve at lave et (: det ser i hvert fald ud til at være et spændende projekt hvor man kan få trænet lidt forskellige teknikker


Hvis jeg har set rigtigt inde ved Lene kan man købe vejledninger til alle hendes etuier, men jeg nøjedes bare lige med det til 'mit' i første omgang (: i sær fordi jeg lærer krea-ting lettere ved at have noget at kigge på så jeg kan se hvordan det skal ende med at se ud.. Men når jeg engang når så langt så skal jeg selvfølgelig nok lægge billeder op af mit forsøg.. Der går bare noget tid (: jeg har lige et par patchwork tasker jeg skal have helt færdig inden jeg kaster mig ud i flere sy-projekter.. Og jeg har også en del hækle-projekter, selvom jeg er ved at få lidt bund i dem (:

4 kommentarer:

 1. øv osse, hvor lange er dine hæklenåle? Kan de være i etuiet? Ellers må du gerne sende det retur? Ej altså det er jeg simpelthen ked af.

  SvarSlet
 2. Det er lidt trælst, men det er ikke dem alle der er så lange (: de er cirka 15,5 eller 15,7 cm de længste, havde bare målt dem før, men jeg må jo have set forkert.. Men jeg beholder det (: det er simpelthen så fint, og jeg er smask forelsket i det.. Og de andre kan sagtens være der..
  Men når jeg engang kaster mig ud i at lave et selv kunne jeg godt finde på at lave det lidt større

  SvarSlet
 3. Jeg så godt Lenes blog i går og hun er bare helt fantastisk med en symaskine. Smukt er det.
  Øv med de hæklenåle. Måske engang du kan lave en søsterudgave og forlænge den lidt :O)

  SvarSlet
 4. Det var også det jeg tænkte (: er nemlig alt for pjattet med det til at sende det tilbage.. Så må jeg jo bare klarer mig med de 'små' hæklenåle ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...