mandag den 31. oktober 2011

Tidligere fri end forventet

Og 1½ times ventetid ved mekanikeren kan gøre meget ved en grydelap, eller det gav mig tid til næsten af få grydelappen jeg viste tidligere færdig (: og så havde jeg tid her til aften mens jeg så fjernsyn.. Så nu skal der bare lige hæftes ender og så har min mor et nyt sæt grydelapper (:
Resultatet kan i se her

Nu har jeg efterhånden så meget styr på opskriften at jeg bruge det som et hygge / afslapnings projekt, så det er nok mit nye aftens / fjernsyns projekt.. Grydelapper er jo altid noget der kan bruges (:

Jeg har også fået en ny t-shirt i dag, en t-shirt med tryk (: trykket er lavet af min kæreste, og jeg glæder mig til at tage den i brug.. Jeg er meget glad for ugler, så det er selvfølgelig en ugle der er på (: jeg synes selv den er super sød, men jeg glæder mig til at hører hvad andre synes
Min fine nye ugle

Det har været lidt stille

Her på bloggen.. Jeg har lagt syg med ondt i ryggen den sidste lille uges tid, så jeg har ikke lige haft mulighed for at lave så meget.. Men her i dag er jeg kommet i gang igen, jeg har lidt mellem timer på skolen, og så er der jo tid til at hækle :) jeg er gået i gang med grydelap nr. 2 i vaffel mønster, så nu kan min mor snart få sig et sæt :) jeg har også ret godt styr på opskriften så det er dejligt let at lave
I weekenden var vi også til fætter / kusine fest i kølhøjhus, og der fik vi skåret græskar ud.. Jeg skal nok smide et billede op af vores mesterværker når jeg får billederne lagt over på computeren :)

onsdag den 26. oktober 2011

Give away hos Tanketorsken

Tanketorsken har gang i en give away hvor man kan vinde et gavekort på 400 kr til www.coolstuff.dk og den er jeg med i (:
Det jeg godt ville vinde hvis det var mig der vand kan i se her
Jeg har valgt en bagagevægt, det er fordi jeg så vidt muligt er ovre og besøge min værtsfamilie i USA hver eller hvert andet år, og det er en bagagevægt helt klart ikke en dårlig ting at have (:
Jeg har også valgt en NeoCube fordi jeg synes den er rigtig sej (: det er en masse magnetiske kugler som man lege med
Så har jeg også valgt magnet tape, så jeg kan sætte ting op på væggen og andre steder uden søm
Og til sidst har jeg valgt en konserves jordbærplante, bare fordi jeg lige vil se hvad det er (: det lyder nemlig ret morsomt
Nu må jeg jo så bare krydse fingre for at jeg vinder, ellers må jeg jo bare klare mig uden tingene (:

mandag den 24. oktober 2011

En rigtig fin blog-shop

Jeg er faldet over en rigtig fin blog-shop hvor man kan købe en masse fine og søde ting, men da jeg ikke selv har råd til at købe noget af det (jeg er jo på SU) tænkte jeg at det var bedre at lave et indlæg med reklame end at købe mig selv fattig og forøge min gæld til min mor (:


På billedet her kan i se lidt af de fantastiske hjemmelavede øreringe, men der er også andre ting derinde, og jeg mener helt sikkert at det er et kig værd

I kan komme ind på shoppen ved at klikke her

Der er mange forskellige øreringe (flere end der ses på billedet), malerier og ting der er skåret ud i træ..
Men som sagt før, KIG FORBI (: det er flotte ting til meget rimelige priser og flere af tingene er også unika ting

Jeg smider også et link til shoppen i min sidebar, så hvis du har lyst til at kigge forbi på et andet tidspunkt kan linket også findes der

Krea-klub?

Jeg er stødt på noget som jeg synes er en super god idé, nemlig en krea-klub..
Så jeg tænkte jeg ville dele et link til indlægget her og så kunne vi se om vi kan finde en gruppe der har lyst til at være med (:
Så smid en kommentar på et af indlæggene og så må vi jo se om vi kan få en flok samlet sammen (:

Håber i alle har fået en god start på mandagen

søndag den 23. oktober 2011

Nøj, hvor ville jeg gerne fortælle om mine projekter

Men det er "desværre" julegaver, så jeg kan ikke så godt vise dem frem her.. Så kan det jo være folk finder ud af hvad de får før tid, og det er jo ikke så godt :)

MEN bare rolig, jeg viser lidt nærbilleder og billeder af de ting jeg har brugt til at lave dem.. Jeg har også lidt andet jeg kan vise frem..
I sommerferien fik jeg nemlig min farmor til at lære mig hvordan man stopper strømper og ved den lejlighed fik jeg også en gave fra hende :) ved ikke hvad man kalder det, men det er en slags træklods som man bruger når man stopper strømper så man ikke får det stoppet for stramt..
I dag fik jeg så lov til at stoppe et par af min søsters strømpebukser og det tog jeg hurtigt lidt billede af undervejs og så kan jeg jo smide det op :)

Her kommer der så lidt blandede billeder af gaver og strømpestopning

torsdag den 20. oktober 2011

Som lovet ..

.. Billede af tingene fra den seneste tur til stof og stil :) jeg fik købt mig mit eget skære sæt til når jeg skal til at lave tasker og andre stof ting.. Jeg fik også købt lidt stof til den t-shirt quilt jeg skal i gang med at lave.. Den skal laves i stil med en quilt som jeg fik fra min værtsmor da jeg var i USA, den består af store firkanter med rektangler og små firkanter i mellem :) jeg skal nok prøve at smide et billede op så i kan få en idé om hvordan det forhåbentligt ender med at se ud..
Nu skal jeg jo så bare finde tid til at komme i gang med mine stof projekter :)
Jeg fik også købt 2 nye mønstre, et hækle mønster til en bamse og et mønster til en syet nederdel

Harry Potter maraton

I dag havde vi Harry Potter maraton her hjemme.. Dagen startede lidt efter 8 hvor jeg sammen med min mor gik i gang med at bage kage, pølsehorn, pizza snegle og boller.. Kl. 10 kom mine to kusiner, min kæreste og hans søster :) så blev der lige flyttet lidt rundt på sofaerne så alle kunne komme til at side godt.. Vi fik kun set de 3 første film, og så blev vi nødt til at give op for i dag.. Mine kusiner skulle hjem og nu må vi så finde en anden dag at gøre det færdigt :) men 7 timers Harry Potter er også meget på en dag.. Billederne er sådan cirka før og efter billeder af vores forsyningsbord, fik ikke taget et helt fra starten og der blev fyldt op undervejs :) vi skulle jo helst ikke bevæge os for langt væk fra fjernsynet når vi blev sultne eller tørstige

onsdag den 19. oktober 2011

Endnu flere grydelapper

Så har jeg fået det sidste sæt runde firkanter færdige i denne omgang :) og jeg er også gået i gang med et nyt mønster på firkantede vaffel hæklede grydelapper.. Mønsteret er købt i stof og stil for 20 kr.

Jeg har også været inde og skaffe nye forsyninger i stof og stil i dag :) jeg skal nok vise hvad jeg har købt i morgen, det er spændende ting, så meget kan jeg røbe :)

Men i skal jo også have lov til at se mine grydelapper, jeg undskylder for billedet af den firkantede, lyset var ikke så godt..

fredag den 14. oktober 2011

Pakke, tæppe og frokost

I dag fik jeg en rigtig fin pakke som jeg havde vundet her.. Der var en rigtig fin muffin i gips og lidt andet spændende som i kan se på billedet (:

Jeg har også haft tid til at arbejde lidt på alle mine ufærdige projekter i løbet af den sidste uge.. Jeg har næsten haft fri fordi alle de andre i 2.g er på rejse til deres 2. fremmedsprogs land, og da jeg har afsluttet tysk kunne jeg få en uge fri i stedet for, jeg havde så godt nok lige en billedkunst time i går, men når det er det eneste man har er det ikke lige frem noget der ødelægger fornemmelsen af ferie :) men nu kan i få lov til at kigge lidt på det baby tæppe jeg arbejder på.. Det måler cirka 50x50 cm lige nu, men jeg ville egentlig godt have det større, har bare ikke mere af det grønne garn, så det kan være jeg bare fortsætter uden.. Jeg er nemlig ikke sikker på om det er stort nok til at der er nogen der kan bruge det hvis jeg givet det væk.. så skal det i hvert fald kun være et dukke / lege tæppe (: Men det kan jo også være der er nogen der mangler det, kender bare ikke lige selv nogen

Det trækker lidt skævt, og jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men når der er det første forsøg går det nok (:

Så ville jeg også lige vise jer hvad jeg betragter som en super fantastisk frokost.. Det er noget jeg ikke får ret tit for jeg har endnu ikke fundet en ost her i Danmark som jeg synes passer til.. Det er nemlig grilled cheese sandwich.. Det var noget jeg først lærte at spise da jeg var i USA som udvekslings student, og det er en af de ting jeg jævnligt savner ud over familie og venner derovre fra (:

Jeg ville egentlig have taget et billede hvor den var skåret over, så man rigtig kan se hvordan osten flyder, men jeg var altså lidt for sulten, så det må i vente med at se til en anden gang (: Jeg fik nemlig fornylig en pakke med lidt ting jeg havde glemt da jeg var derovre i sommerferien, og så havde min værtsmor lige lagt lidt ekstra i til os.. Valveta ost til mig og Oreos til hele familien (:

torsdag den 13. oktober 2011

Elefanten

En elefant færdig :) jeg synes godt nok dem mere ligner en lidt mærkelig gris, men det er nok bare en smags/vurderings sag.. Men nu kan i se den og så kan i selv bedømme den.. Jeg mangler lige at sætte benene ordentlig fast, ellers er den faktisk klar til at blive taget i brug og fjernet fra listen over ufærdige projekter

Håndledsvarmere

Nu ved jeg at pakkerne er nået frem, så nu kan jeg godt vise noget nyt jeg har lavet :) det er håndledsvarmere som jeg har fundet i bogen - hæklede gaver af Sidsel Sangild.. Jeg har ikke fulgt opskriften helt, da jeg brugte noget andet garn, men så vidt jeg kan se passer de :)

Jeg har også lavet et lille sæt som skal gives til vores genbo's datter til hendes 7 års fødselsdag.. Jeg tror de er blevet ret gode, men jeg kan jo ikke være sikker på at de passer ordentligt før hun får dem, men indtil nu er jeg ret positiv :)

mandag den 10. oktober 2011

Kuverter, kyllingepie og bøger

I dag fik jeg sendt hele 5 kuverter afsted til forskellige dele af Danmark og resten af verden.. Pakkelegspakker, give away pakke, gave til USA og brev med lidt små hæklerier til Tyskland (:

Så kastede jeg mig også lidt ud i noget nyt til aftensmad.. Jeg forsøgte på at lave kyllingepie, og det gik faktisk ret godt (: den var lidt vandet, men nu ved jeg til næste gang at der skal mindre væske ved..  Det vigtigste er jo også at det smager godt (: og for mit vedkommende at det er sjovt at se på, og der kan i jo så se hvordan jeg klarede på billedet herunder

Mellem alle kuverterne og aftensmaden var der også lige tid til at tage forbi biblioteket til bog salg af kasserede bøger, og der kom jeg hjem med ikke mindre en 9 bøger og jeg kom kun af med 50 kr, så det kan man i hvert fald ikke klage over (:

3 romaner, 3 kogebøger og 3 krea bøger (: Så nu kan jeg sylte, bage og lave mad til babyer.. Og så kan jeg også hækle, sy, strikker quilte og alt muligt andet spændende (:
Glæder mig til at få dem alle kigget ordentligt igennem og se hvor mange nye projekter jeg får på min liste (:

søndag den 9. oktober 2011

Vinderen er fundet

Så er vinderen af min give away fundet, og vinderen blev hende her, som gemmer sig bag lod nummer 60

Så hvis du lige vil sende mig en mail med din adresse så skal jeg nok sende din pakke så hurtigt jeg kan (: min mail er anbakoch @ gmail . com (selvfølgelig uden mellemrum)

Tak til alle der havde lyst til at deltage og jeg regner med at sætte gang i en ny en omkring juletid (:

lørdag den 8. oktober 2011

En lille reminder..

Jeg ville bare lige minde jer om at jeg trækker vinderen af min give away i morgen omkring kl. 12, så i vil være med skal i kommentere inden kl. 10 i morgen (:

og husk, hvis der er 1 mere der deltager er vi kommet op på nok deltagere til at jeg kan trække 2 vindere (:

torsdag den 6. oktober 2011

Pakker til mig (:

I dag fik jeg 2 super fine og spændende pakker, og nu er jeg i gang med at finde på noget at sende tilbage, men da det var sådan nogen fine ting der var der i går der nok lige et par dage inden jeg er helt færdig med at finde ud af hvad der skal sendes retur.. Der er også 2 pakker til de første 2 der melder sig (:
Her kan i se de fine ting jeg fik

Den første pakker er fra hende her.. Jeg er bare rigtig glad for stoffet, knapperne, blomsterne og det andet (: det eneste jeg ikke er så glad for er lysene, både mig og min mor har nemlig parfume allergi, så duft lys er ikke noget vi er super begejstrede for herhjemme, så det kan godt være jeg sender dem videre (: bare for at sikre at vi alle bliver ved med at have vejrtrækning uden problemer ;)


Den anden pakke kom herfra.. Og jeg skal helt sikkert i gang med at lure på tasken (: den er bare super sød, og den kommer helt sikkert på listen over projekter jeg skal prøve når jeg er færdig med alle dem jeg allerede er i gang med..

Men som sagt før, så skal jeg nok finde på noget forhåbentligt lige så godt at sende retur til jer, men jeg skal lige have et par dage til at få det hele stykket sammen, så den kommer nok først sidst i næste uge (:

tirsdag den 4. oktober 2011

Grydelapper til USA

Så har jeg fået endnu et sæt grydelapper færdigt, og denne gang skal de på en lidt længere tur end mine ting har været før (: de skal nemlig sendes til USA..
Det er til min tidligere værts familie og jeg håber de bliver glade for dem.. Denne gang ligner de lidt blomster, og jeg hat valgt at lave kanten lidt lige som den alleførste grydelap / kartoffelvarmer jeg lavede (:

De er rigtig fine orange, og de blev faktisk pænere en jeg lige havde forventet til at starte med da jeg lavede den farvede side (:

søndag den 2. oktober 2011

Saft, saft, saft og skole

Her de sidste par uger har det handlet mest om saft herinde, men nu har jeg kun 1 uges skole tilbage inden jeg har 2 ugers ferie, og så skulle der gerne være tid til at hækle lidt (: og jeg skal også i gang med at lave tasker i efterårsferien..
Min mormor kommer op, og så skal vi lave hendes færdig og arbejde på en til min søster og nogen ekstra (:
Det har også været en del skole ting de sidste par uger, med både afleveringer og opgaver, og så skal jeg snart i gang med en større opgave, så det bliver dejligt med 2 hvor jeg kun skal lave afleveringer og ikke i skole.. Tænk på alt den ekstra tid jeg får..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...