onsdag den 3. august 2011

Lidt mere shopping og nye haeklerier

I dag har vi vaeret ude og shoppe igen, vi var i Mankato det meste af dagen.. Jeg har faaeet koebt noget nyt garn, saa nu har jeg en masse nye ting jeg skal i gang med.. Jeg har ogsaa koebt lidt opskrifter paa firkanter og taepper :)

Her er et lille udpluk af de haekle ting jeg har koebt i dag, det nederste garn er det jeg vil lave et taeppe af, og det ude i hoejre side er et par kilometer sandfarvet garn, som jeg vil bruge til bordloebere og lign. naar jeg kommer hjem (:

Og saa kan i ogsaa se boegerne jeg har koebt..

Inden jeg tager hjem er det oga meningen at jeg skal proeve at quilte en taske, saa jeg skulle gerne have endnu en taske med hjem til samlingen :) paa det naeste billede kan man se de farver jeg skal lave den i..

Billedet er ikke den bedste kvalitet, men det er primaert lilla og saa med groen og beige til at fremhaeve det stof som er laengst ude til venstre.. Det er det stof som skal vaere bagrunden (:

Jeg har ogsaa allerede haeklet lidt af det jeg har koebt i dag, saa jeg er 1 firkant taettere paa et taeppe

1 kommentar:

 1. Tak for din tilmelding til min give away ;0)
  Jeg prøver at forklare hvordan man linker.

  Først gemmer du det billede du vil linke med, i dette tilfælde min sættekasse.
  Så starter du med at trykke på design fra din betjeningspanel og derefter på tilføj gadget.
  Så ruller du lidt ned til du kommer til en der hedder billede og der trykker du på +
  Så kan du skrive en tittel og en billede tekst.
  I link feltet sletter du det der står der i forvejen og indsætter den http adr du vil linke til. min er denne her http://muselberg.blogspot.com/2011/08/give-away.html
  Billede vælger du fra computer, der hvor du gemte billedet, dobbelt klikker på billedet og så kommer det selv ind. Derefter trykker du på gem og så skulle du gerne have linket liggende i siden på din blog ;0)

  Er du i tvivl om noget eller ikke kan få det til at fungere, så siger du bare til ;0)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...