mandag den 9. januar 2012

En ensom grydelap

Jeg begyndte på denne grydelap for noget tid siden, og jeg var faktisk også næsten færdig, jeg kunne bare ikke lige tage mig sammen (: Jeg tror at jeg på det tidspunkt havde nået min grydelapskvote, også selvom denne ikke ligner dem jeg ellers har lavet.. Denne grydelap er nemlig firkantet, og til en hvis grad mit eget design, men med lidt inspiration fra en opskrift..


Midten er en opskrift på en grydelap, men da jeg hæklede i noget tyndere garn var den ikke grydelapsstørrelse,   og derfor har jeg efter fri fantasi tilføjet yderligere 4 omgange (: bagsiden er en firkant hæklet af alt fra fastmasker til dobbeltestangmasker  for at den ikke skulle blive alt for kedelig og ens..

Jeg har nu også fået sat en hank på så den kan hænge på en krog i et køkken, men da den er hæklet af rester ender den nok med at være en ensom grydelap resten af sit liv, medmindre jeg på et tidspunkt laver en makker til den i andre farver så den kan have lidt selskab og være en del af et umage par ;)

2 kommentarer:

  1. Hvis grydelappen føler sig rigtig meget ensom, må den gerne komme i pleje her i Vojens. Jeg synes nemlig at den er rigtig flot.
    Hatten til Camilla glæder jeg mig rigtig meget til at se færdig.
    Knus mormor

    SvarSlet
  2. Det kan godt være den kommer ned forbi hvis den ikke finder sig til rette på mit værelse her (: det kan være den kommer med som en bonus gave / lån på et tidspunkt (: så kan jeg jo få den retur når jeg engang flytter helt ud for mig selv og får eget køkken (:

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...